2009. február 2., hétfő

Miért, miért, miért?


Sokakban felmerülnek a miérttel és a hogyannal kezdődő kérdések, melyek hű társául szegődnek egész mászó pályafutása alatt. Miért nem megy ez, vagy az, hogyan kellene csináljam? Ez a blog ezekhez a kérdésekhez hivatott segítséget nyújtani. Már régen elhatároztam, hogy összeszedem a magyar SPORTmászás legjobbjainak a tudásanyagát, hozzá gyúrom az enyémet plusz a nemzetközi szaktekintélyek elérhető knowhow-ját, és az így készült sütit felkínálom az érdeklődőknek. Miért csak most? Azért mert lefoglalt az egyetem utolsó időszaka, de mivel ennek vége szabad kapacitásomat kihasználva nyilvánosabban teszek/teszünk a magyar sportmászó társadalomért. Aki ismer engem, illetve minket az tudja, hogy eddig is szívesen nyújtottam/nyújtottunk segítséget mindenkinek. Előre szólok, hogy nem kapja itt meg senki a tuti receptet a 9a mászáshoz. Én sem tudom és tartok tőle nem is biztos, hogy valaha megtudom, de azért törekszem rá ;)

Miről olvashattok itt?
Leginkább edzésről. Lesz túra beszámoló is, de az edzés fog dominálni. Nem hiszem azt, hogy én értek ehhez a legjobban kishazánkban, de a többségnél biztosan. Számos emberkét látok, akik lelkesednek a mászásért, de nem igazán tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Lejönnek a termekbe és lődörögnek tanácstalanul. A falmestereknek nincs kapacitásuk nekik segíteni, ezért is írom/írjuk ezt az oldalt.

Nem vagyok skizofrén nyugi, szóval ki az az én, illetve a mi? Rólam olvashattok jobboldalt, illetve sokan ismertek is. A többieket meg méginkább ismerhetitek: Bubb Ferenc, Dede László, Dr. Kismarczi Gergely, Urbanics Áron és számítok még további szaktekintélyekre is, csak őket még nem volt időm felkérni a segítségre.

Használjátok egészséggel, és kérdezzetek, legfeljebb nem tudunk válaszolni :)

Levente

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz

3 megjegyzés:

  1. húú dejó. örülök a blognak Levi és sok sikert hozzá. Jó hogy lett ilyen mer nekem mondjuk akinek zéró az angoltudásom és ezért nehéz rákeresni az edzéstervekre nagyon jól jön egy ilyen oldal. :)

    VálaszTörlés