2010. június 18., péntek

Mit hoz a jövő?

Az elmúlt fél évben sokat rágódtam azon, hogyan csináljam tovább. Szeretem írni a blogot, és Ti vagytok rá az élő példa, hogy nemcsak magamnak csinálom amolyan úri hóbortból, hanem igény van rá. Nem titkolom, hogy hízik a májam, amikor itt-ott megszólítotok, hogy ugye te írsz a sportmászóedzésről. Ezek az érdeklődések nagyon jól esnek. Az Ujjerő öltözőjében megszólított egy srác, hogy hol lehet venni blogos pólót. Nagyon meglepett a kérdése, mert sosem gondoltam volna, hogy bárki fizetne azért, hogy reklámozza a blogom :) Jó igyekeztem pofásra tervezni a pólót, de mégis erre nem számítottam. Na nem ragozom, annyi a lényeg, hogy egyre gyakrabban érnek ilyen kellemes élmények. Ettől olyan nehéz.

Nem akarom abba hagyni, de az a helyzet, hogy egyre kevesebb időm van írni, pedig rengeteg téma lenne még. Egyszerűen az én napom sem több huszonnégy óránál :( A színvonalból nem akarok engedni, mert . . . nincs mit magyarázni, a minőségből nem szabad. Ezzel így vagyok többé-kevésbé elégedett. Ugyan akkor rengeteg olyan téma van ami a sportmászás téma köréből kilóg, de kikívánkozik belőlem. Na de ha erre sincs elég időm, akkor hogyan lenne több témára? Egy megoldás van, mégpedig ha főállású blogíró leszek :) Persze-persze, bele lóg a kezem a bilibe. Egy webshop nyitásán dolgozom, a főállásom mellett. Annyival lesz több ez az online áruház a többinél, hogy ugyan olyan alapossággal fogom ott is kidolgozni a témákat mint itt. Készül egy tudástár, ahol blog formában fogok írni felszerelésekről, technikákról és olyan folyamatokról, amik a biztonságos mászást szolgálják. Az egyes felszereléseket tesztelni fogom a tőlem telhető legnagyobb tárgyilagossággal, és akár jó akár rossz a tapasztalatom, azt is meg fogom osztani az érdeklődőkkel.

Az Alpine Trade-től azt várom, hogy azt csinálhassam amit szeretek úgy, hogy minél nagyobb tapasztalatot oszthassak meg veletek. Ez a tudás viszont ingyenes lesz, ugyan úgy mint ez a blog. Helyesebben benne lesz a felszerelések árában. Tehát ugyan azon az áron mint máshol, nem csak felszerelést kaptok, hanem szaktudást is. Ez a blog továbbra is működni fog, ha össze jön a kis cég, akkor pedig hetente írni fogom a bejegyzéseket. Ha nem . . . akkor is írni fogok, csak nem tudom milyen gyakorisággal. Bízom benne, hogy aki számára hasznos a mondandóm az nálunk fog vásárolni.

Az ügyvédünk szerint ma már meg lesz a cégbírósági bejegyzés, és ha végére érek a többi adminisztrációnak is, akkor neki állok a webshop feltöltésének. Minden ezzel kapcsolatos infót fel fogok tenni a www.alpinetrade.hu-ra, illetve csináltam egy  Facebook és egy Twitter oldalt, a könnyebb informálódás végett. Akinek van kedve, szívesen veszem, ha segít a tesztelésben.

Szevasztok!

Levente

5 megjegyzés:

  1. Nem is tudtam. Van sportmászóedzés-es póló?

    VálaszTörlés
  2. :D van, csak nem volt időm arra sem, hogy egy fotót feltegyek. De majd a hétvégén talán.

    VálaszTörlés
  3. Én láttam a pólót...nagyon jó!
    Majd ilyen árlistát légyszi tegyél már fel, meg hogy milyen fajták vannak.

    www.maszoka-fidi.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Szia Fidi!

    Ne haragudj, nem volt idom a bloggal foglalkozni:( Pozsonyi Robi jóvoltából most már elérhető hétféle logo. Csináltam egy női meg egy férfi változatot mindjárt feltöltöm őket bejegyzésbe. Az árak attól függnek, hogy mire nyomod a logo-kat és hány oldalra. De itt http://verticallife.polomania.hu/partner_szerkeszto/ a szerkesztőben megtalálod és válogathatsz a pólók/logo fajták között. Örülök, ha tetszett az eredeti. Itt már kicsit több lehetőség van. Én az árba beleszólni nem tudok és nem is kapok semmit, de nem is kellene, örülök, ha valakinek tetszik annyira a blogom, hogy hajlandó fizetni a pólóért. Nekem ez megtisztelő.

    Üdv.: Levente

    Üdv. Levente

    VálaszTörlés