2009. december 28., hétfő

Segítsetek, milyen logo legyen?

Szerintetek milyen logoja legyen a blognak? Egy ötlet pár változata:Ha valakinek van egyéb ötlete, azt is szívesen veszem.

Köszi srácok!

Levente

Két újabb:És ezek?Ehhez mit szóltok? Szerintem ezek a legjobbak. Atek ötlete volt, köszönet érte! A második kicsit módosított, szintén Atek javaslatára.

8 megjegyzés:

 1. maga a yin-yang dolog nagyon király, és úgy lenne a tuti, a a sziklát imitáló rész lenne a fekete a másik fehér. és ha lenne ilyen "Feris" verzió nyujtott kézzel ziázóssal az vinná a prímet!!
  bálint

  VálaszTörlés
 2. tul nagy a kontraszt a feher, fekete kozott. en inkabb valami egyszerubb szineset javasolnek... atom, jingjang, maszas, kicsit tul sok van besuritve...

  keep it simple :)

  VálaszTörlés
 3. Az a gikszer, ha a jing-jangnál felcserélem a színeket, akkor mindenképp kell fehér háttér a logónak és keretben hülyén néz ki.

  A kontraszt szerintem nem baj, de túl sok az igaz. De hogyan szimbolizáljam a mászást és az edzést, a tudományt is. Az utóbbi két sárga már egyszerűbb.

  Köszi a javaslatokat, jöhet még!

  Levente

  VálaszTörlés
 4. óóóhh csak sárga ne legyen!!! az újak közül a fehér nagyon király kötéllel. csak úgy árad belőle a tudomány..:)

  VálaszTörlés
 5. lehet én vagyok maradi vagy hülye, de nekem ezek az autós közúti jelzőtáblák jutnak eszembe valamiért...nem biztos hogy a mászást, egy sportot ami a természetben zajlik (többnyire) sárgával kéne illetni.

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok :-)
  Nekem az első, illetve a függőleges 3-as tetszik legjobban. Fontoljátok meg esetleg a 45 fokos elfordítást, mert az szerintem jobban kifejezi azt a kihívást, amit a mászás jelent.
  (Sárga felejtős ;-))

  VálaszTörlés
 7. Az a Campusos viszi a prímet, amin még van 2 fok a felső keze felett.

  VálaszTörlés