2009. december 28., hétfő

Segítsetek, milyen logo legyen?

Szerintetek milyen logoja legyen a blognak? Egy ötlet pár változata:







Ha valakinek van egyéb ötlete, azt is szívesen veszem.

Köszi srácok!

Levente

Két újabb:



És ezek?



Ehhez mit szóltok? Szerintem ezek a legjobbak. Atek ötlete volt, köszönet érte! A második kicsit módosított, szintén Atek javaslatára.

8 megjegyzés:

  1. maga a yin-yang dolog nagyon király, és úgy lenne a tuti, a a sziklát imitáló rész lenne a fekete a másik fehér. és ha lenne ilyen "Feris" verzió nyujtott kézzel ziázóssal az vinná a prímet!!
    bálint

    VálaszTörlés
  2. tul nagy a kontraszt a feher, fekete kozott. en inkabb valami egyszerubb szineset javasolnek... atom, jingjang, maszas, kicsit tul sok van besuritve...

    keep it simple :)

    VálaszTörlés
  3. Az a gikszer, ha a jing-jangnál felcserélem a színeket, akkor mindenképp kell fehér háttér a logónak és keretben hülyén néz ki.

    A kontraszt szerintem nem baj, de túl sok az igaz. De hogyan szimbolizáljam a mászást és az edzést, a tudományt is. Az utóbbi két sárga már egyszerűbb.

    Köszi a javaslatokat, jöhet még!

    Levente

    VálaszTörlés
  4. óóóhh csak sárga ne legyen!!! az újak közül a fehér nagyon király kötéllel. csak úgy árad belőle a tudomány..:)

    VálaszTörlés
  5. lehet én vagyok maradi vagy hülye, de nekem ezek az autós közúti jelzőtáblák jutnak eszembe valamiért...nem biztos hogy a mászást, egy sportot ami a természetben zajlik (többnyire) sárgával kéne illetni.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok :-)
    Nekem az első, illetve a függőleges 3-as tetszik legjobban. Fontoljátok meg esetleg a 45 fokos elfordítást, mert az szerintem jobban kifejezi azt a kihívást, amit a mászás jelent.
    (Sárga felejtős ;-))

    VálaszTörlés
  7. Az a Campusos viszi a prímet, amin még van 2 fok a felső keze felett.

    VálaszTörlés