2010. július 23., péntek

Blogos póló

Kedves Mindenki!

Nagyon meglepett, hogy többeteket érdekelt a Sportmászóedzés Blog pólója. Én már egy ideje ilyenekben mászom, egy kis önreklámként, meg sokaknak így könnyebb felismerni, hogy én vagyok én:) Így egyszerűbben tudok személyesen is segíteni, ha valakinek kérdése van. Az Alpinetrade.hu miatt nem volt időm még a pólóval sem foglalkozni, de Pozsonyi Robi önzetlenül a segítségemre sietett és a Verticallife pólóboltba felkerült hétféle változat a blog logojából. Ezúton is köszönet érte!

Ugyan azt a változatot csináltam meg nőiben és férfiben is:

A női ára ezzel a két nyomattal 4000 HUF, a férfi ára így ahogy látjátok 3800 HUF. Pesten át lehet venni személyesen is és akkor nincs plusz szállítási költség.

A lehetőségek száma elég sok. Ami nekem a legjobban tetszik az a logo sajnos nem működik még rendesen, de Robi rajta van, hogy javításra kerüljön. Ez a sportmaszoedzes_logo_polora_webcim_fuggoleges.EPS nevű. Valamiért kicsi méretben jelenik meg a szerkesztőben és nem lehet nagyobbra állítani, de remélem rövidesen rendesen fog működni. Egyébként ez a változat így néz ki:


Remélem szívesen hordjátok majd.

Mászatok ami a csövön kifér!

Levente


Bookmark and Share

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Ha olyan kék pólót szeretnék akkor azt ,hogy tudom beszerezni?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Csaba,

    Boldog újévet! Örülök, ha tetszik:) A pólót itt tudod megrendelni: http://verticallife.polomania.hu/termekek/ Ha más milyet szeretnél, akkor variálni is lehet a dolgon. Keresd a bolt tulaját Robit (http://verticallife.polomania.hu/bolt_impresszum/), vagy szólj nekem és segítek.

    Üdv.:
    Levente

    VálaszTörlés